Hva får du på Sjakktrening.no?

Dette får du

Vårt treningsprogram sikter seg inn mot spillere i alle aldre som ønsker å utvikle sin sjakkforståelse. Et ukentlig treningsprogram i sjakk hvor du kan gjøre det du ønsker når det passer deg.

Ukentlig læringsvideo

Hver uke legger vi ut en ny video fra vårt stormesterteam. Temaet varierer, også nivået, men gode forklaringer kan favne bredt. Videoene er selvsagt laget av våre stormestre. Basert på deres innspill, vil det fort være videoer som omhandler tema som noen av våre deltakere ber om.

Kontinuerlig sjakkparti

For å hele tiden få god matching, vil du ha et langsjakkparti gående mot en av våre stormestre gjennom hele uka. Det er et såkalt korrespondanse parti hvor du får flere dager på å gjøre hvert trekk, og virkelig kan tenke gjennom alle muligheter. Dette gir en unik mulighet til å få matching på høyeste nivå!

Spør en stormester

Du skal selvsagt få hjelp når du står fast. En viktig ting for å bli bedre i sjakk, er å få hjelp. Lurer du på noe med ukens video, noe spesielt som har skjedd, eller har en åpning du sliter med? Bruk muligheten til å spørre en stormester! Vi svarer i en egen video som legges ut annenhver uke.

Ukebrev

Hver uke sender vi ut et ukebrev med hva som skjer, hvor nye videoer og artikler er postet og hva du har å se frem til!

Ukentlig sjakkturnering

Det er viktig å praktisere det man har lært! Derfor arrangerer vi ukentlig en online sjakkturnering. Hver torsdag fra 20:00-22:00 spilles enten lynsjakk eller hurtigsjakk. Hvis ukens video er en åpning, regner vi med at du har sett den før turneringa starter - da arrangerer vi det som kalles "tematurnering".

Kuraterte treningsoppgaver

Å kun se videoer er behagelig - men du trenger også litt ekstra oppgaver for å nå ditt fulle sjakkpotensial! Derfor legger vi jevnlig ut nye, spesielt utvalgte og kuraterte oppgaver. Disse er spesialtilpasset fra våre stormestre, og vi regner med at du skal bruke lang tid på dem. Hardt arbeid vil gi resultater!

Bonusinnhold

Vi vil ofte legge ut ekstra bonusinnhold. Det være seg videoer, instruksjoner, oppgaver eller blogginnlegg som kun er tilgjengelig for medlemmer på sjakktrening.no

Rabatt på samlinger

Vi har et mål om å invitere til 1-2 samlinger i året i Oslo. Deltakere på Sjakktrening.no vil få 50 % rabatt på deltakeravgiften på disse kursene.

Prøvemåned! Kun 299,- for første måned

Sjakktrening.no

Første måned kun kr 299,- deretter:
399 kr per måned
  • Ukentlig sjakkturnering
  • Kontinuerlig sjakkparti mot en av våre stormestre
  • Ukentlig læringsvideo
  • Spør en stormester - og få svar!
  • Månedlige arbeidsoppgaver
  • Rabatt på samlinger på
    The Good Knight i Oslo
  • Alt innhold på norsk
  • Ingen bindingstid!
Kort fortalt