41 år, Stormester (2015)
kontakt: torbjorn@sjakktrening.no
står bak Sjakkhuset og The Good Knight

Torbjørn trener spillere på alle nivåer. Her fra en treningsøkt med GM Frode Urkedal
Torbjørn trener spillere på alle nivåer. Her fra en treningsøkt med GM Frode Urkedal

Torbjørn er utdannet barnevernspedagog med mastergrad fra London Metropolitan University.

Har vært privattrener til en rekke sterke spillere, deriblant Magnus Carlsen. Tre av Norges fire siste stormestre har blitt trent av Torbjørn over en lang periode. Basert på dette har Torbjørn den internasjonale tittelen Fide Senior Trainer.

Torbjørn har levd av sjakkundervisning i over 10 år. I tillegg til å ha drevet med sjakkundervisning og kursing på egenhånd, stod han bak Sjakkhuset sammen med Torstein Bae og Silje Bjerke i 2009-2013. I dag driver han Sjakkhuset AS sammen Kristoffer Gressli, og er av grunnleggerne av The Good Knight i Oslo.

Med lang tid som turneringsspiller, blant annet i tre olympiader, og i rollen som profesjonell sjakklærer har Torbjørn bred kunnskap. Torbjørn underviser med stor innlevelse, og er engasjert i alle spillets faser. Han er opptatt av en god kontakt med eleven, og ønsker å gjøre sjakktrening til noe morsomt og spennende.

Dette er noe av det som er sagt om Torbjørn:

«Han har blant annet hjulpet meg med å forme meg som en veldig kreativ og aggressiv spiller som jeg er den dag i dag.»
GM Johan-Sebastian Christiansen

«Torbjørn er flink til å forklare vanskelige ting på en enkel måte, og er inspirerende å trene med! Treningen har også inspirert mer med sjakk utenom treningen, i tillegg til at jeg ofte får brukt det jeg har lært i partiene.»
GM Johan Salomon

«Torbjørn et en dyktig og sympatisk trener som alltid har en haug med interessante ideer på lager «…» Sjakk er et praktisk spill og jeg tror de fleste har noe å lære av Torbjørn her.«
GM Frode Olav Olsen Urkedal

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top