Disse medlemsvilkårene gjelder mellom Sjakktrening AS og den som ønsker medlemskap på sjakktrening.no (heretter referert til som medlemmet). Når medlemmet har gjennomført registreringen bekrefter det medlemskapet på den e-postadressen som er angitt nedenfor. Hvis medlemmet har glemt passordet sendes dette til den angitte e-postadressen.

Registrerte medlemmer er selv ansvarlig for bruksretten til e-postadressen som registreres, samt de kredittopplysninger som oppgis ved et eventuelt kjøp av abonnement.

Medlemmet er selv ansvarlig for å endre sine opplysninger på sjakktrening.no om det skaffer seg ny e-postadresse.

 

Behandling av personopplysninger

Som medlem på sjakktrening.no oppbevarer Sjakktrening medlemmets e-postadresse og brukernavn. Medlemskap på sjakktrening.no er personlig og knyttet til ett individ. Det er ikke tillatt å benytte falske profiler. Det er heller ikke tillatt å dele brukernavn og passord. Dette vil kunne føre til permanent utestengelse fra tjenesten.

Sjakktrening følger personopplysningsloven. Det er et grunnleggende prinsipp etter personopplysningsloven at den enkelte selv skal kunne bestemme over sine personlige opplysninger.

Sjakktrening.no oppbevarer kun utløpsdato på betalingskortet, slik at du kan få varsler når dette utløper.

Kommunikasjon

Som medlem på sjakktrening.no samtykker du i at Sjakktrening kan sende deg nyheter via e-post. Dersom du ikke ønsker slike nyheter, kan du reservere deg fra dette.

Medlemskap

Medlemskapet på sjakktrening.no er for personer over 16 år. Deltakere under aldersgrensen kan bli utestengt og/eller nektet deltakelse i aktiviteter.

Medlemmer får ikke overlate sitt medlemskap til andre eller gi brukernavn og passord til en tredjeperson.

Medlemmet er personlig ansvarlig for alt det gjør og skriver på nettsidene til sjakktrening.no og i våre lukkede forumer på sjakktrening sin gruppe lichess.

Som medlem forplikter du deg til ikke å skrive noe som bryter norsk lov. Medlemmer oppfordres til å melde fra til sjakktrening.no eller lichess om de finner informasjon på nettstedet som etter medlemmets vurdering kan være i strid med norsk lov eller denne avtalen.

Dersom brudd på medlemsvilkårene fører til tap for medlemmet kan Sjakktrening ikke holdes ansvarlig for dette.

Teknisk misbruk av tjenesten kan føre til utestengelse. Som teknisk misbruk regnes for eksempel forsøk på å omgå sperrer på nettstedet eller utnyttelse av eventuelle svakheter i systemet.

Passordet du benytter på sjakktrening.no skal være unikt for denne siden.

Bruk av sjakktrening.no skjer på eget ansvar. Sjakktrening AS er ikke ansvarlig for misbruk eller uautorisert bruk, tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon eller for eventuelle følgeskader. Sjakktrening holdes også skadesløs for krav fra tredjepart basert på medlemmets bruk av tjenestene.

Sjakktrening.no og Sjakktrening AS tar intet ansvar for at personen bak en profil ikke stemmer med det som oppgis på profilen enten her eller andre steder innenfor sjakktrenings univers. Sjakktrening.no vil ikke drive noen forhåndskontroll eller sensur av informasjonen som gjøres tilgjengelig via nettstedet, men vil redigere eller fjerne informasjon og profiler som etter vår vurdering er i strid med norsk lov eller denne avtalen.

Ved gjentakelse av brudd på våre retningslinjer kan sjakktrening.no stenge medlemmet ute fra tjenesten. Sjakktrening.no forbeholder seg retten til å gjennomføre slike tiltak uten forutgående varsel.

Sjakktrening.no forbeholder seg retten til å endre, legge til eller fjerne funksjoner og vilkår på nettsiden uten forutgående varsling, inkludert funksjonene som ligger inn under abonnementsmedlemsskapet. Innhold og funksjonalitet som er tilgjengelig når du bestiller er ikke nødvendigvis tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Sjakktrening.no forbeholder seg retten til når som helst å endre prisen på løpende abonnement. Eventuelle nye priser vil kunngjøres på hjemmesiden, senest 14 dager før iverksettelse, og vil gjøres gjeldende fra en fastsatt dato. Endringer av priser eller andre vilkår av betydning vil varsles skriftlig på oppgitt e-postadresse og på sjakktrening.no. Endringer kan gjennomføres uten varsel dersom det er nødvendig for å imøtekomme lovpålegg eller forpliktelser overfor tredjepart. Dersom du fortsetter å bruke sjakktrening.no etter at en endring er trådt i kraft anses du å ha godtatt endringen.

Om medlemskapet

Det finnes for tiden ett medlemskap på sjakktrening.no: «Medlem» som er basert på et abonnementssystem. Som medlem velger man selv hvilket medlemskap man vil benytte seg av.

«Medlem» er et betalingsabonnement som gir tilgang til alle medlemstjenester på sjakktrening.no, inkludert alle videoer, artikler, spilltjenester samt andre eventuelle tilleggstjenester.

Priser: Medlem: 399 kroner. Abonnementet gir tilgang til hele tjenesten i en måned fra betalingstidspunkt.

Alle priser er i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Totalkostnaden inkluderer alle utgifter.

Abonnementet er løpende og vil fornyes automatisk ved utløp av den forhåndsbetalte perioden med mindre du sier opp eller endrer abonnementet. Tilgang til tjenestene aktiveres når betalingen er registrert på sjakktrening.no. Forskuddsbetaling for neste periode trekkes ved inngangen til neste abonnementsperiode. Du kan når som helst bytte eller si opp ditt abonnement på «min side». Sier du opp abonnementet ditt blir du automatisk nedgradert etter at abonnementsperioden er utløpt. Du mister da tilgangen til alle fordelene betalende medlemmer har. Sjakktrening.no refunderer ikke gjenstående beløp om du sier opp abonnementet ditt før abonnementsperioden utløper.

Betalingsformer

Ønsker du å abonnere velger du abonnementet du ønsker og betaler via vår nettbaserte betalingsløsning med kredittkort (Visa, MasterCard/EuroCard).

Når du kjøper et abonnement på sjakktrening.no blir betalingen behandlet av enten Stripe eller Paypal, ettersom hva du velger. Begge leverandørene er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/EuroCard.

For alle betalinger må en autorisasjonsforespørsel gjennomføres og godkjennes. Har du problemer med autorisasjonen, tar du kontakt med banken din eller Sjakktrening på kristoffer@sjakktrening.no

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse per e-post.

Premier

Representanter fra Sjakktrening trekker vinnere av de oppgavene eller turneringene som har premier på nettsiden vår. Eventuell skatt på gevinster betales av vinner. Premiene er personlige og kan ikke byttes mot kontanter. Vinnere publiseres på sjakktrening.no etter at trekningen er gjennomført.

Sjakktrening forbeholder seg retten til å endre konkurranseformer, regler og innhold uten forvarsel. Er det registrert feilaktige opplysninger i brukerprofilen kan det medføre bortfall av krav til gevinst.

Informasjonskapsler

Sjakktrening.no bruker informasjonskapsler, og ved opprettelse av brukerkonto godtar medlemmet dette. Informasjonskapsler er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag og består av en liten tekstfil som legges i nettleserens internminne.

Informasjonen som innhentes vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen tredjepart eller andre personer utenfor sjakktrening.no. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men man kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

De fleste nettlesere tilbyr muligheten for å blokkere informasjonskapsler i menyen under «Innstillinger». Vi gjør oppmerksom på at noen av våre nettsider ikke vil fungere optimalt hvis informasjonskapsler deaktiveres.

Regler og retningslinjer på Lichess og ev. andre kommunikasjonsplatformer

Sjakktrening.no oppfordrer alle medlemmer til å utvise hjelpsomhet og å ha en høflig tone i alle sammenhenger på nettstedet og på våre andre platformer

Velkommen som medlem hos oss! Hilsen sjakktrening.no

Innholdsfortegnelse