5
(1)

I anledning valgdagen avslører Torbjørn sitt favorittparti…

Etter de første ti innledende trekkene lot jeg meg provosere av at motstanderen min somlet med å rokere.

Inspirert av de gamle mesterne gikk jeg hardt til verks for å finne en passende straff.

PS! Bruk diagrammet helt øverst til å bla deg fram og tilbake i trekkene!

Hva kan du forvente på sjakktrening.no?

Her ser du litt av hva du kan forvente å få på sjakktrening.no:

Ukentlig læringsvideo

Hver uke legger vi ut en ny video fra vårt stormesterteam. Temaet varierer, også nivået, men gode forklaringer kan favne bredt. Videoene er selvsagt laget av våre stormestre. Basert på deres innspill, vil det fort være videoer som omhandler tema som noen av våre deltakere ber om.

Kontinuerlig sjakkparti

For å hele tiden få god matching, vil du ha et langsjakkparti gående mot en av våre stormestre gjennom hele uka. Det er et såkalt korrespondanse parti hvor du får flere dager på å gjøre hvert trekk, og virkelig kan tenke gjennom alle muligheter. Dette gir en unik mulighet til å få matching på høyeste nivå!

Spør en stormester

Du skal selvsagt få hjelp når du står fast. En viktig ting for å bli bedre i sjakk, er å få hjelp. Lurer du på noe med ukens video, noe spesielt som har skjedd, eller har en åpning du sliter med? Bruk muligheten til å spørre en stormester! Vi svarer i en egen video som legges ut annenhver uke.

Ukebrev

Hver uke sender vi ut et ukebrev med hva som skjer, hvor nye videoer og artikler er postet og hva du har å se frem til!

Sjakkturnering

Det er viktig å praktisere det man har lært! Derfor arrangerer vi jevnlige online sjakkturneringer. Her spilles det enten lynsjakk eller hurtigsjakk. Hvis ukens video er en åpning, kan det være vi arrangerer det som kalles "tematurnering" og trener på nettopp den åpningen.

Kuraterte treningsoppgaver

Å kun se videoer er behagelig - men du trenger også litt ekstra oppgaver for å nå ditt fulle sjakkpotensial! Derfor legger vi jevnlig ut nye, spesielt utvalgte og kuraterte oppgaver. Disse er spesialtilpasset fra våre stormestre, og vi regner med at du skal bruke lang tid på dem. Hardt arbeid vil gi resultater!

Bonusinnhold

Vi vil ofte legge ut ekstra bonusinnhold. Det være seg videoer, instruksjoner, oppgaver eller blogginnlegg som kun er tilgjengelig for medlemmer på sjakktrening.no

For voksne over 16

Onlinetilbudet er for voksne spillere over 16 år som ønsker å bli bedre i sjakk. Er du under 16 år har vil talentutviklingstilbudet for deg.

Rabatt på samlinger

Vi har et mål om å invitere til 1-2 samlinger i året i Oslo. Har du vært medlem på Sjakktrening minst et halvt år vil du få 50 % rabatt på deltakeravgiften på disse kursene.

Hvor nyttig var dette?

Klikk på en stjerne for å gi vurdering

Gjennomsnitt 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Ingen stemmer hittil, vær den første til å vurdere videoen

Valgdag – Torbjørns favorittparti